Nyheder

Det er ”hard fun” at gå på Rybners Gymnasium!

Se flere fotos og en lille film på Facebook.

Omkring 650 unge og deres forældre - lidt færre end sidste år - var mødt op for at blive klogere på studieretninger og fremtidsmuligheder og samtidig fornemme stemningen på det moderne gymnasium.

IMG_2489.jpgIMG_2546.jpgIMG_2469.jpg


Gymnasiets aula var godt fyldt op, da rektor Lars Andersen bød velkommen, og der blev stillet mange relevante spørgsmål, da gæsterne efterfølgende bevægede sig rundt i undervisningslokalerne og blandt cafébordene for at høre elever, vejledere og lærere fortælle om de forskellige fag og studieretninger, om gymnasiets aktuelle prisnominering til Undervisningsmiljøprisen og meget, meget mere.

Gæsterne havde også mulighed for stille spørgsmål til de nuværende STX’ere og HHX’ere der gik rundt i røde og blå t-shirts med teksten ”Spørg mig” på ryggen. De kunne - ud over at besvare spørgsmål om det faglige - også fortælle om det sociale liv på Rybners, herunder nye venskaber, fede fester og spændende studieture.

IMG_2564 small.jpg

Eliteidrætten trives
For de unge, der dyrker deres idræt på eliteplan, er Rybners Gymnasium særlig interessant. Gymnasiet, der er nabo til Esbjerg Sportscollege og mange af byens idrætsfaciliteter, har netop fået tildelt status af Eliteidrætsgymnasium, hvilket vidner om, at gymnasiet i samarbejde med kommunen og foreningerne yder en stor indsats for at unge eliteidrætsudøvere kan få en hverdag fuld af træning og konkurrencer til at harmonere med studierne. Lige nu går der i alt 131 eliteidrætsudøvere på de tre Rybners-gymnasier.

Missede man det første åbent hus-arrangement, er der en ny mulighed på lørdag kl.10. Rybners Tekniske Gymnasium (HTX) holder åbent hus lørdag den 20. januar kl. 10.

IMG_2584.jpg