Nyheder

Åbent hus på Rybners: 32 uddannelser at vælge imellem


Video: Få et utrakort sammendrag af åbent hus på Rybners. 

Rybners har en bred pallette af uddannelser. 32 for at være helt nøjagtig. 19 erhvervsuddannelser, 9 EUX-uddannelser og 4 gymnasieuddannelser. Torsdag og lørdag bød uddannelserne alle interesserede indenfor til åbent hus. Her kunne særligt de folkeskoleelever, som til sommer afslutter folkeskolen, finde inspiration til deres valg af ungdomsuddannelse.

Rybners Gymnasier: En tid du aldrig glemmer
På Rybners Gymnasium i Grådybet fik de fremmødte rig mulighed for at fornemme, at Rybners Almene Gymnasium (STX) giver et fundament, der gør en klar til fremtiden. Mens man på Rybners Handelsgymnasium (HHX) prøver noget nyt - får nye fag på skemaet og nye kompetencer.

Elever fortæller om at gå på Rybners STX og HHX - torsdag.jpg
Foto: På Rybners Gymnasium i Grådybet bød Thea Laigaard (HHX-elev) og Viktor Lykke Mouritsen (STX-elev) velkommen.

På Spangsbjerg Møllevej fik de besøgende syn for, at man på Rybners Tekniske Gymnasium (HTX) får mulighed for at sætte teori i anvendelse gennem eksperimenter, forsøg og projektarbejde. Mens man på HF kan finde drømmen og få en plan for fremtid.

HTX og HF - lørdag.jpg
Foto: HTX-elev Frederikke Møller Pedersen (th) foræller, hvordan det er at gå på Rybners Tekniske Gymnasium.  

Rybners Erhvervsuddannelser: Få kompetencer, der er brug for i fremtiden
Var man mere til en erhvervsuddannelse, kunne man slå et smut forbi en af standende på Teknisk Skole, EUX Teknisk, Handelsskole eller EUX Business. Her kunne man høre om, hvordan en uddannelse fra Rybners Tekniske Skole giver kompetencer, der er brug for i fremtiden. At man på Rybners Handelsskole tager en uddannelse, der er tæt på virkeligheden og erhvervslivet. Og endelige at man på EUX både bliver faglært og student – man får det bedste af to verdener.

EUX Teknisk - lørdag.jpg
Foto: Mange var interesserede i at høre om EUX-uddannelsen, hvor man kombinerer en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen.

IMG_8993.JPG
Foto: Måske skulle man uddanne sig til kok? Elev fra Rybners Restaurant- og Kokkeskole fortæller om kokkeuddannelsen.