Nyheder

Åbent hus på Rybners Gymnasium slog alle rekorder

Tirsdag aften var der stillet for få stole op i Grådybets aula, hvor Rybners stx og hhx har adresse. Selvom man havde taget højde for et stort fremmøde, måtte stole fra kantinen tages i brug og mange gæster stod op, da Lars H. Andersen, gymnasiets rektor, bød de mange fremmødte velkommen.

hjemmside5.jpg

Stort fremmøde
Der blev afholdt tre åbent hus-arrangementer, og sammenlagt kom intet mindre end ca. 1150 mennesker på besøg for at høre om stx, hhx eller htx. Det er langt flere gæster end man tidligere har oplevet, og kan være et signal om, at der blandt de unge er en stigende interesse for Rybners Gymnasium.

hjemmeside1.jpg

hjemmeside2.jpg

Op til åbent hus-arrangementerne havde elever og undervisere knoklet for at sammensætte et program, der ville vise de fremmødte, hvad det vil sige at gå på Rybners Gymnasium – både socialt og fagligt.

De besøgende hørte om studieretninger, traditioner, talentudvikling og eliteidræt, og rundt om i lokaler og ved stande kunne de besøgende spørge nuværende elever, undervisere og studievejledere om alt det, der kan trænge sig på inden de skal vælge ungdomsuddannelse. 

hjemmeside3.jpg