Nyheder

Årets faglærer går længere end nødvendigt

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Per Damm skulle være underviser, og indtil han blev ringet op for et par år siden og spurgt, om han kunne hjælpe med undervisning i en presset situation, så han ikke sig selv som underviser. Men nu et par år senere er Per Damm blevet kåret som årets faglærer ved Fagenes Fest 2017.

- Det er specielt for mig at blive kåret til årets faglærer, for jeg er ikke særlig god til at modtage ros, siger Per Damm, der er underviser i afdelingen for transport og logistik.

Hans force som underviser er, at han gerne vil flytte eleverne både fagligt og socialt. Han har således hjulpet flere elever ud af misbrug samt hjulpet med psykiske og familiemæssige problemer.

- At jeg er blevet indstillet af eleverne må tyde på, at jeg gør et eller andet rigtigt, og det er det der i sidste ende betyder noget for mig.

Begrundelsen for at Per Damm er årets faglærer 2017:

Per er en underviser, som aktivt bruger sin viden og erfaring fra sit tidligere arbejdsliv til at sikre et godt miljø i klassen. Han tager et stort ansvar for både elevernes trivsel og faglige udbytte. Han er god til at sætte grænser og er meget tydelig med sine mål og forventninger til eleverne, så ingen behøver være i tvivl om, hvordan rammerne er. Samtidig er Per god til at tage individuelle hensyn, hvis eleven har brug for det, for at komme gennem noget der er svært, fagligt såvel som personligt og socialt. 

Per-2.jpg

Pris og diplom.jpg