Nyheder

Ole og Max fra Rybners kåret til Årets Lærerteam på en ungdomsuddannelse

Det var i forbindelse med finalen på den store naturvidenskabelige talentkonkurrence Unge Forskere, at de to engagerede undervisere blev kaldt på scenen og fik overrakt en check på 10.000 kr. af undervisningsminister Merete Riisager og Unge Forskeres protektor, H.K.H. Prins Joachim, som det synlige bevis på hæderen.

- Det er tydeligt at se, hvordan I på jeres gymnasium har arbejdet målrettet med unge forskere, og det vil gerne honorere med titlen, løs det i juryens indstilling.

Tidligere på året modtog Rybners Almene Gymnasium den fornemme Undervisningsmiljøprisen og 100.000 kr., som følger med prisen, for særligt Max og Oles indsats på det naturvidenskabelige område. Og i slutningen af 2016 modtog gymnasiet en anden fornem hæder, nemlig Hempel-DTU Forskerskolepris, der også kastede 100.000 kr. af sig.

- Vi er stolte af det store arbejde, Ole Gadsbølle og Max Wilken Pedersen laver på Rybners Gymnasium, siger direktør Olaf Rye. - Det passer perfekt med vores ambitioner om at skabe vækst på vores gymnasium ved at tilbyde eleverne attraktiv undervisning præget af en tårnhøj faglighed. Ole og Max arbejder med eleverne i centrum og et helt uovertruffen engagement.

Ikke færre end syv elever fra Rybners Almene Gymnasium havde i øvrigt kvalificeret sig til semifinalen i talentkonkurrencen Unge Forskere Senior, og to af dem, Mary Rui Ma og Isabella Hansen fra 3x, gik hele vejen til finalen, der fandt sted i Forum, København, den 22. - 24. april og blev afholdt som en tredages science fair med sceneshows, udstillere fra store danske virksomheder og universiteter, ca. 8.000 besøgende gæster og en stor præmieoverrækkelsesceremoni med kontante præmier for over 300.000 kroner.

Se prisoverrækkelsen fra Bremen Teater i København ca. 1 time og 25 min. henne i denne Facebookfilm.

IMG_4024-web.jpg
Max Wilken Pedersen(t.h.) og Ole Gadsbølle fik for et par måneder siden overrakt Undervisningsmiljøprisen af en delegation fra Undervisningsministeriet, der i bedste surprise-stil dukkede op på gymnasiet for at overrække prisen og 100.000 kr.