Nyheder

Virksomheder kan spare tid og penge med nyt §26-onlinekursus

-Ansætter du fx udenlandsk arbejdskraft, som skal kunne træde til hurtigt, kan du med §26 e-learning sikre, at personalet kan tage kurset allerede inden de kommer til Danmark, så de er klar til at arbejde fra dag 1. På den måde kan din virksomhed faktisk tage opgaver ind med kort varsel, fortæller Poul Viggo Fischer, Project Manager og E-learning Specialist hos Rybners i Esbjerg.

 

svejs


Medarbejdere som arbejder med svejsning og termisk skæring skal have §26 sikkerhedskurset, før de må arbejde. Tidligere har virksomhederne været forpligtet til at sende deres medarbejdere af sted på kursus og har måttet undvære dem i produktionen. Det er både dyrt og kan give produktionstab. Med det nye e-learningsmodul kan medarbejderne tage kurset når som helst og fx sidde hjemme ved en pc aften eller weekend, så det ikke går ud over forretningen. Kurset tager ca. 3 timer at gennemføre, men fordi det foregår online, kan kurset tages i det tempo, der passer den enkelte medarbejder. 

En plads på skolebænken

For medarbejdere, som gerne vil have holdundervisning med muligheden for at kunne stille spørgsmål, er der rig mulighed for det. Rybners Kursuscenter tilbyder §26-kurser på dansk, tysk, engelsk, italiensk, polsk og portugisisk.

Et kursus på kursuscenteret kan erhverves på 1 dag. §26 sikkerhedskurset er lovpligtigt for alle, der arbejder i virksomheder inden for svejsning og termisk skæring – både faglærte og ufaglærte.