Nyheder

621 studenter fejrer dimission fra Rybners

Torvet i Esbjerg var fredag d. 28. juni 2019 spækket med studenter. Inden fejringen i bymidten og den traditionelle kædedans rundt om rytterstatuen af Christian IX, var mange af dem blevet hyldet på Grådybet og Spangsbjerg Møllevej. Her afholdt Rybners dimission for gymnasiets STX, HHX, HTX og HF studenter.

Vi har samlet en række billeder fra dagen heriblandt billeder af de studenter som blev hædret med legater.

STX_HHX_HTX_HF.jpg

IMG_5767.JPG

IMG_5843.JPG

IMG_5759.jpg

Legater til STX og HHX studenter
Fra Lida og Oskar Nielsens fond blev der delt 40.000 kr. ud til otte elever, der på hver sin måde har udmærket sig i sin tid som enten STX- eller HHX-elev på Rybners gymnasium i Grådybet.


mikkel og sofie.jpg
Foto: Legatmodtagerne Mikkel Bastian Andersen (3d), Sofie Vagner West (3p)...

camilla og christoffer.jpg
Foto: ... Camilla Heide Nielsen (3s), Christoffer Hagen Pedersen (3t) ...

bita og ida.jpg
Foto: ... Bita Ramazani (3b), Ida Frank (3m) ...

magnus og lea.jpg
Foto: ... Magnus Hillerup Jensen (3u) og Lea Patricia Rasmussen (3x) fik alle flotte ord med på vejen. Alt fra højt fagligt niveau, flid, socialt engagement og evnen til at skabe gode relationer blev belønnet.

Alex.jpg
Foto: Alex Tan Duc Josef Vu fra HHX modtog et HK-legat på 2.000 kr., fordi han har været særlig aktiv i det sociale liv på skolen.

Line Wulff.jpg
Foto: Line Wulff Haurum (3z) fra STX har årets højeste karaktergennemsnit på 12,3. Et imponerende snit, STX har belønnet med 5.000 kr.

EmilPape.jpg
Foto: Emil Pape Vestergaards (3c) karaktergennemsnit på 12, er det højeste på HHX, og det har resulteret i et legat på 10.000 kr. sponsoreret af N&K Spedition.


Legater til HTX og HF studenter

Vi havde også æren af at uddele legater til dimissionsfesten for vores 139 HTX-studenter og 40 HF-studenter.


Andreas og Bianca HTX.jpg
Foto: De bedste studiekammerater fra HTX, Andreas Krabbe Vinther og Bianca Tine Putri Nissen, fik hver et legat på 5000 kr., skænket af Lida og Oskar Nielsens Fond.

defire HTX.jpg
Foto: Rasmus Kold (3e), Christian Tranholm Novrup (3e), Christian Hjerrild Blom (3b) og Helena Korp Ertmann (3b) er de fire studenter, der har opnået de højeste karaktergennemsnit på HTX, hvorfor de hver især modtog en belønning på 5000 kr.

HF to.jpg
Foto: HF-eleverne med de højeste karaktergennemsnit, Mikkel Friis Juncher (2x) og Joy Blank (2v), fik også 5000 kr. hver.