Nyheder

Catering Engros kåret som årets læreplads

Blandt syv indstillede virksomheder kårede Rybners Handelsskole mandag Catering Engros A/S til Årets Læreplads. Catering Engros A/S går nu videre til den landsdækkende konkurrence. 

Virksomhedens tre kontorelever Winnie Plauborg Hansen, Frederik Wutborg og Mette Roslyng indstillede virksomheden til prisen. Den 29-årige Winnie Plauborg Hansen er i gang med sit andet år som voksenelev, Mette Roslyng på 20 år er i gang med sit første år, mens den 21-årige Frederik Wutborg er udlært og blevet ansat i foreløbigt et barselsvikariat. 

De har indstillet Catering Engros til Årets Læreplads, fordi ledere og medarbejdere er gode til at inddrage eleverne både socialt og fagligt. Deres vejleder, Dorte Ulsø Jensen, er gode til at vejlede, ser potentialet i eleverne, som får mulighed for at udvikle sig, tage initiativ og blive selvstændige. På virksomheden indgår eleverne som en uundværlig del af medarbejderstaben.

- Jeg synes, det er dejligt, at man har en funktion her. Det er et vigtigt modningsskridt, at man får et ansvar, fortæller elev Winnie Plauborg Hansen.

Blev lidt paf
Dorte Ulsø Jensen blev både stolt og rørt over både elevernes indstilling og ikke mindst over at blive kåret til Årets Læreplads.

- Jeg blev lidt paf. Nærmest lidt rørt. Bare det, at de har indstillet os, viser, at man har betydet noget for dem, sagde hun mandag, da hun modtog diplom og blomster, mens eleverne fik et tilskud til et socialt arrangement.

Catering Engros koncernen er en af Danmarks største udkørende foodservice grossister. Catering Engros koncernen har en årlig omsætning på 1,8 mia. kr. Og de 55 medarbejdere i Skovlund holder økonomisk styr på virksomhedens 25.000 kunder samt virksomhedens 1000 fuldtidsmedarbejdere.

årets læreplads web.jpg
Uddannelseschef Dorte Lockdahl overrakte blomster og diplom til vejleder og leder Dorte Ulsø Jensen, mens eleverne fik et pengebeløb. 

aarets laereplads web2.jpg
Fra venstre: uddannelseschef Dorte Lockdahl og praktikpladskonsulent Christina Klingenberg fra Rybners Handelsskole, vejleder Dorte Ulsø Jensen og kontoreleverne Winnie Plauborg Hansen, Frederik Wutborg og Mette Roslyng.