Nyheder

Keep up the good work, Rybners Gymnasium!

- Du er den eneste i direktionen, der markerer, når du vil sige noget. Den ordentlighed, du repræsenterer, har vi forsøgt at tage til os. Du er et forbillede for både de unge mennesker og lærerne, sagde administrerende direktør Peter Amstrup blandt andet med vanligt glimt i øjet i sin tale til den afgående rektor.

Han fremhævede også, at den afgående rektor er detaljens mester. – Du læser alle bekendtgørelser og forslag fra ministeriet, og en overgang hed det sig, at hvis de var i tvivl om noget i sekretariatet, så ringede de til Lars.

Selv om Lars Andersen nu - som han selv siger det - skal til at nyde ph.d-tilværelsen (pensionist hele dagen), slipper han dog ikke helt taget i sin arbejdsplads gennem de seneste 19 år. Han fortsætter eksempelvis det igangværende femårs-eftersyn af bygningen i Grådybet, som pt. inkluderer en 300 siders rapport over fejl og mangler.

- Vi er imponeret over det arbejde, du har ydet på to fusionerede skoler, der så var igennem endnu en fusion, slog Peter Amstrup fast.

Ikke-navngivet-1-web.jpgIkke-navngivet-2-web.jpg

Der findes ikke bedre
Formand for Rybners' bestyrelse, Michael Mathiesen, var også fuld af lovprisninger: - Der vil ikke kunne findes en bedre mand til jobbet, fik vi at vide, da den tidligere rektor stoppede. Og det viste sig at være sandt. Du levede fuldstændigt op til det, vi gerne vil have. Den eneste skuffelse var, da du meddelte, at du holder. 

Også hovedpersonen selv var på talerstolen: - Det er lidt skræmmende at skulle stoppe. Jeg har været vant til, at alle andre har sat dagsordenen. Nu skal jeg selv til det.

Jeg har været ude i alle hjørner af Rybners og set alting - i et selskab, jeg har sat meget pris på.

- Jeg håber, I vil fortsætte med at sætte en rigtig høj barre for Rybners Gymnasium. Senest har vi fået en melding om, at vi er det gymnasium i landet, hvor årskaraktererne og eksamenskaraktererne ligger nærmest hinanden, hvilket indikerer, at der ikke er gået inflation i vores karakterer, som der ellers har været en del snak om generelt for landets gymnasier. Keep up the good work, lød Lars Andersens opfordring, inden han sluttede af med at udbringe et trefoldigt hurra for Rybners Gymnasium.

IMG_7005-web.jpg