Nyheder

Masser af flotte udstillinger om arbejdsmiljø

Alle elever fra grundforløbene på Rybners Tekniske Skole og Handelsskole havde lagt hjernerne i blød og sammenkoblet et alvorligt budskab med en kreativ fremstilling på en stand i Glassalen på Spangsbjerg Møllevej torsdag formiddag. I to timer summede det af liv på første sal, når eleverne ikke alene forklarede om deres eget arbejde, men også besøgte de andre stande. 

- Det har været hyggeligt. Jeg kunne godt lide, at der hele tiden var mennesker, sagde en af eleverne som evaluering på dagen. 

arb2.jpg
Tandklinikassistenternes stand. 

Imponerede dommere
Et dommerpanel bestående af Rybners' direktør, Peter Amstrup, samt lærere fra teknisk skole vurderede standende og var meget imponerede. 

- Vi var specielt glade for at komme der, hvor I var specielt optagede af at forklare og alle var med til at præsentere, sagde Peter Amstrup, da han som afslutning skulle kåre de tre bedste stande. 

- Alle tre vindere er valgt, fordi de havde en god bredde i deres præsentation, forklarede han, før han kårede eleverne på tandklinikasssistent-uddannelsen som vindere af tredjepladsen, Mad til menneskers stand fik andenpladsen, mens førstepladsen gik til tømrereleverne. 

arb10.jpg
Tømrerne, som vandt førstepladsen for den bedste stand. 

- Det, der gjorde forskellen, var, at der var sammenhæng både deres engagement og deres måde at præsentere det på, pointerede Peter Amstrup.

Se billeder herunder og se mange flere billeder på Facebook >

arb3.jpg
Lager og transports stand. 

arb5.jpg
Handelsskoleelevernes stand

arb6.jpg
Elektrikernes stand

 

arb1.jpg
Teknisk designer-standen

 

arb9.jpg
Mad til mennesker, som vandt andenpladsen. 

arb8.jpg
Tandklinikassistenterne tog tredjepladsen.