Nyheder

AWESOME HTX-revy!

Den årlige revyfest er med sine 18 år efterhånden en gammel tradition, men den er stadig lige sjov.

De medvirkende elever skriver selv deres tekster og musik, og de sørger for kulisser og kostumer. I år hed revyen ”Everything is awesome” og traditionen tro var elever, forældre og lærere indbudt til en fantastisk forestilling.

hjemmeside1.jpg

Mad og forestilling
Revyfesten startede med forret, hvorefter revy-løjerne gik i gang. Og der blev ikke lagt fingre imellem. Årets revyhold lavede sjov med besparelser på gymnasieområdet, flygtningekrisen, EG-spionage, grædende EfB-fans, biologi A og de parodierede et bredt udsnit af lærere og studievejledere på gymnasiet. Selv ikke gymnasiets rektor, Lars Andersen slap:

- Hvem fanden er Lars Andersen, spurgte eleverne hinanden på revyscenen.

- Det er da ham den høje tynde med de grimme slips, var der en der så pænt forklarede.

Der blev også gjort grin med uddannelsesleder, Michael Fallesen. Iført t-shirt med "I love EG" blev det opdaget, at han i virkeligheden står i ledtog med fjenden og faktisk spionerer for Esbjerg Gymnasium.

Og hvad er det der sker i Doktor Dorthes Dødslaboratorium? Og hvad er det for noget kage de serverer hos studievejlederne? Og hvem er Legodamen, som flytter rundt på tingene? 

Da publikum havde klappet af og fået styr på latterkramperne, blev der serveret buffet. Eleverne fortsatte festen i fredagsbaren, og imens fik forældrene sig en hyggelig snak ved bordene.

 hjemmeside6.jpg

hjemmeside3.jpg

hjemmeside4.jpg