Nyheder

Rescue Center Denmark er nu certificeret til Basic Maintenance Training

I denne uge har Rescue Center Denmark været til eksamen. Målet var at blive certificeret til at udbyde et kursus i Basic Maintenance Training (BMT) efter GWO Standarden.

-  Og efter en to-dages auditering fra DNV-GL er Rescue Center Denmark klar til at udbyde kurset, der giver en grundlæggende teknisk faglig indsigt i vindmøllers opbygning og vedligeholdelse.

GWO-standarden er anerkendt af alle producenter, hvilket betyder, at man ikke skal tage ny basis teknisk træning, hvis man skifter arbejde eller bliver underleverandør for en ny producent.

I øjeblikket er det ikke noget krav fra leverandørerne, at man har et kursus i BMT.

- Men det er nok en af de ting, vi må forvente, at der vil blive stillet krav om i fremtiden, siger uddannelsesleder John Møller Jensen.

For Rescue Center Denmark betyder certificeringen også, at det kan tilbyde en komplet pakke af GWO-kurser. Foruden BMT-kurset udbyder Rescue Center Denmark også kurser i Basic Safety Training efter GWO-standarden. Så sammen med kurser i brug af ActSafe Power Ascender, confined space, slinger banksman har Rescue Center Denmark nu en endnu bredere pallette af tilbud til vindmøllebranchen.

http://rescuecenter.dk/information/kursusinfo/gwo-basic-maintenance-training/