Nyheder

Brobygningselever arrangerer event i Streetmekka

En gruppe elever fra 7. klasse har i ti uger byttet et par af skoledagene på Cosmosskolen ud med et særligt brobygningsforløb på Rybners Handelsskole.

Her har eleverne fået til opgave at arrangere og markedsføre et event i Game Streetmekka, hvor alle er velkomne til at deltage i forskellige konkurrencer i fodbold og parkour. Det foregår fredag den 19. maj fra klokken 11 – 13.

webgame2.jpg

Eleverne har lavet plakater, som nu hænger rundt omkring på Cosmosskolen, film, flyers og har arbejdet med at arrangere konkurrencerne, fortæller Omar Miavi, som mener, at det har lært ham en masse. Han står bag en turnering i gadefodbold og en konkurrence, hvor det gælder om at jonglere længst muligt med en fodbold, uden den rører jorden.

- Det har været sjovt, siger Omar Miavi, som glæder sig til at vise resultatet frem for forældre, kammerater fra skolen, og andre som har lyst til at kigge forbi.

webgame1.jpg
Omar Miavi (på billedet) synes, det har været sjovt at bytte almindelig undervisning ud med skolegang på Rybners Handelsskole, hvor eleverne har udviklet en event på Game Streetmekka.