Nyheder

Kursister roser nyt BTT-kursus

Rescue Center Denmark har nu haft det første hold kursister gennem det ny kursus i Basic Technical Training (BTT) efter den ny GWO-standard. Og efter kursisternes tilbagemeldinger at dømme, så er kurset forløbet godt. Ud af fem mulige point lød kursisternes vurdering på 4,8.

Før kursets begyndelse var Rescue Center Denmark gennem en tre-dages audit og fik et ekstra ”DNV-stempel” uden nogen anmærkninger.

- En godt overstået audit, positive tilbagemeldinger fra kursisterne, og vi er i dialog med flere store kunder inden for området om flere kurser. Jo, jeg synes, vi har grund til at være tilfreds, siger John Møller Jensen, key account manager på Rescue Center Denmark.

Btt1          

God dynamik

Der er en meget stor bredde i kursisternes arbejdsmæssige baggrund. Gennem års praktisk erfaring har underviserne tilrettet undervisningen, så både folk med mange års erfaring og næsten nyansatte får et udbytte – Det viser kursusevalueringen også.

Ifølge John Møller Jensen er en del af hemmeligheden at ”twiste” undervisningen og hele tiden udfordre kursisterne.

- Vi prøver hele tiden at spørge videre – Hvad nu hvis? Folk med mange års erfaring kan godt falde i den med ”det plejer vi.” Vi prøver at få dem ud af comfortzonen, og det med gode resultater. Blandingen af kursister med større eller mindre erfaring giver kurset en god dynamik, forklarer han og tilføjer, at kurset er en god mulighed for at få genopfrisket sin viden om el, hydraulik samt mekanik i vindmøllerne.