Nyheder

Carlsbergs produktion gjorde indtryk på handelsgymnasieelever

- Både den indledende præsentation og rundvisningen, hvor vi blev udstyret med høretelefoner, blev udført meget professionelt, beretter Jakob Koldig, mens klassekammeraten Andreas Pedersen nikker samtykkende.

Klassen gik for et par uger siden i gang med at skrive rapport om Carlsberg og havde derfor alle muligheder for at få svar på deres spørgsmål i løbet af besøget. Udover de tværfaglige kvaliteter fungerer rapporten, der skal afleveres fredag, som forberedelse til SRP. Jakob og Andreas kommer i deres opgave ind på, hvordan Carlsberg kan skabe vækst på det danske ølmarked. - Vi kommer omkring mange aspekter og inddrager diverse analyser, forklarer Jakob.

De to handelsgymnasieelever er enige om, at det virker stærkt motiverende at opleve teorierne overført på konkrete, virkelige forhold.

- Selv om man godt ved noget, er det alligevel noget andet at opleve det i virkeligheden. Det var for eksempel overvældende, at se, hvor vildt effektiv Carlsbergs produktion er, og vi fik at vide, at de kan genbruge flaskerne helt op til 50 gange, fortæller Andreas.

Besøget sluttede af med at eleverne og de to undervisere, Troels Højberg Nielsen og Heidi Birkler, blev budt på smagsprøver i et hyggeligt barområde, hvor de mange facts og informationer kunne bundfælde sig, inden turen gik vestpå.

Se flere fotos på Facebook.

IMG_3860.JPG (1)
IMG_3862.JPG (1)
Der er lange ventetider på at besøge Carlsbergs produktion og opleve bryghus, gæringstanke
og tappekolonner i funktion.