Nyheder

VVS-lærer skal undervise franskmænd i energioptimering

Claus Herskind underviser normalt danske elever om energiinstallation, rørpres, lodning og meget mere på Rybners Tekniske Skoles VVS- og energiuddannelse. Men over flere gange i løbet af december, februar og marts skal Claus Herskind til at vænne sig til franske gloser.

claus.jpg

Han er blevet udlånt til EUC Syd, som har et projekt kørende om udveksling af viden inden for energisektoren med en fransk teknisk skole. Sammen med kolleger fra EUC Syd tog han onsdag den 2. december til Paris for at deltage i seminaret Construction21, hvor Green building solution awards finder sted. Seminaret lægger op til COP21, som finder sted i Paris i december. På seminaret skal de diskutere en emner inden for energioptimering.

- Danmark er et godt skridt foran i forhold til CO2-besparelser og energi, så jeg håber, jeg har noget at bidrage med, siger Claus Herskind, som ser frem til at gæste Paris.

Til februar og marts gælder det så undervisning af franske elever, som kommer til Danmark for at lære om, hvordan man gør her i landet.