Nyheder

Virksomhedsbesøg giver levende referencerammer for undervisningen

- Besøget hos Danish Crown giver et stort fagligt udbytte i alt fra logistik til produktions- og lagerstyring og ikke mindst virksomhedens arbejde med CSR, herunder ansvarlighedi forhold til såvel dyr, medarbejdere, miljø, kunder som slutbruger, vurderer klasseleder i 2d, Yvonne Reppien Zøhner-Pedersen.  

Inden besøget havde eleverne lavet analyser af virksomhedens regnskab, værdikæde, PESTEL og kigget på virksomhedens CSR arbejde.

Klassen har tidligere været på besøg hos Maersk Olie & Gas, Blue Water, Dong og LEGO.

- På tredje år planlægger vi et besøg hos Deloitte og forhåbentlig også et besøg hos en bank, afslører Yvonne Reppien Zøhner-Pedersen.

Virksomhedsbesøgene, der foregår i fagene afsætning ved Anne-Kari og virksomhedsøkonomi ved Yvonne Reppien Zøhner-Pedersen, bliver efterfølgende brugt som referenceramme i den ”daglige” undervisning i relation til fagets teori, modeller og metode og andre gange bliver der udarbejdet afleveringsopgaver, som er i relation til en af virksomhederne.

Der kan desværre ikke vises billeder fra besøget på Danish Crown, da medarbejderne ikke ønsker, at der tages billeder af dem, mens de slagter. 

3015898-danish-crown-sby.jpg