Nyheder

Elever er blevet undervist i diskodans inden aftenens 80’er-fest

Samtlige elever har nemlig indøvet en svedig 80’er-diskodans med indlagte lækkerier såsom ”ormen” til netop denne sang.

Undervisningen har strukket sig over to dage (onsdag og torsdag), hvor der var afsat halvanden time til hvert hold, som i øvrigt var blandet godt og grundigt på tværs af uddannelser og klasser.

DSC_0418-lille.jpg
DSC_0411-lille.jpg

Selv om det for nogle har været ret grænseoverskridende at skulle vride sig rundt til diskorytmer ved højlys dag foran alle andre, er dansetimerne ifølge de to instruktører Majken Hauge og Caroline Jepsen fra Dance Studio v/ Majken Hauge forløbet overraskende godt. De to dygtige instruktører har sørget for at sammensætte en cool koreografi, der ikke er for svær og samtidig er sjov at være med til. Caroline Jepsen var i øvrigt helt på hjemmebane, da hun går i 3.m.

Dansefesten afholdes af Kulturudvalget, mens det er festforeningen Neptun, der står for at afvikle festen, der er for samtlige elever på Rybners Gymnasium, Grådybparken.

DSC_0422-lille.jpg

Der bliver givet fuld gas på 80’er-stemningen. Kulturudvalget og en gruppe kreative elever har været travlt beskæftiget med at lave pynt – blandt andet i form af nogle kæmpe nostalgi-plancher, og sidst men ikke mindst spiller bandet ”Back to the 80s”.

Se flere billeder fra danseundervisningen på Facebook.

DSC_0371-lille.jpg
DSC_0401-lille.jpg