Nyheder

De første studenter er sprunget ud på Rybners

Tre piger deler æren som årets første EUX-student

Malene H Vendelbo_EUX_web.jpg
Anja Jensen_EUX_web.jpg
Anja EUX_web.jpg
Foto: Malene Vendelbo og Anja Jensen blev studenter fra EUX merkantil og Anja Parus fra EUX teknisk. Sidstnævnte er den første pige, der bliver EUX-murerstudent.


Line i rødt og hvidt er årets første STX-studine

Line Tækker_STX_web.jpg
Foto: Team Danmark-eleven Line Tækker Tarbensen fik efter 4 år på STX sin studenterhue. Hun sluttede af med et 12-tal i faget Idræt. Traditionen tro hejste Line Dannebrog på Rybners Gymnasier i Grådybet.


HHX-student Emil slutter af med endnu et 12tal

Emil Pape Vestergaard HHX_web.jpg
Foto: Der står 12 i huen, og det gør der også alle steder på Emil Pape Vestergaards studenterbevis. Uden undtagelser. Emil har et lyst hoved, og det har erhvervslivet allerede har fået nys om. Han er nemlig blevet headhuntet til en stilling i finansafdelingen hos Blue Water Shipping.


Helena brillerer til sidste eksamen på HTX

Helena Korp Ertmann_HTX_profil1_web.jpg 
Foto: Helena Ertmann hiver et 12-tal hjem til eksamen i ”SO-projekter”, hvor hun bl.a. har fokuseret på, hvordan naturvidenskaben ændrer verden. Nu et sabbatår, hvor hun rejser til New Zealand for at være au pair. Når hun vender retur til Danmark, skal hun læse til kemiingeniør.


Joy er Rybners’ allerførste HF-student

Joy Blank_blomster_web.jpg
Foto: 19-årige Joy Blank er den første HF-student på Rybners nogensinde. Hun afsluttede eksamen i Dansk, hvor hun fik et flot 10-tal. Joy har altid vidst, at hun vil læse til jordemoder, så HF var uden tvivl den rette vej at gå. Rybners HF var oplagt, fordi jeg hurtigt ville få en studentereksamen i hus, fortæller Joy.