Nyheder

Gymnasieleverne bag Customize er klar til samarbejde med H&M og Carlsberg

Efter at være gået videre fra regionskonkurrencen, som blev afholdt i Kolding med deltagelse af omkring 200 andre grupper, var to hold fra Rybners Handelsgymnasium klar til DM-finalen i Innovation. Konkurrencen løb onsdag af stablen med standup-show og under stor bevågenhed i Industriens Hus i København.

- Det var en kanon oplevelse, og vi har fået skabt nogle fede minder, konstaterer David Christensen, der fungerer som marketingdirektør i den gruppe, som kalder sig Customize.

Sammen med klassekammeraterne fra HH2C, Helena Harbo Andersen og Mickey Jepsen, har han dannet Customize - et koncept, der kort fortalt går ud på at tilbyde private og virksomheder muligheden for nemt og hurtigt at forvandle et elektronisk foto til et selvklæbende motiv på folie, som er nemt at sætte op i hjemmet eller ude i butikker med mere.

Interessant B2B-marked
- Over for de private kunder bygger vi videre på trenden med at tilføre boligen personlige værdier, forklarer David og tilføjer, at det dog er B2B-markedet (business-to-business), der virkeligt er interessant for Customize.

- Derfor har vi startet et samarbejde med Sodemann Udstillingssystemer, så vi kan tilbyde storformat-tryk, og vi er i tæt dialog med H&M, som vi håber bliver en fremtidig stor kunde. Vi er for nylig også gået i dialog med Carlsberg, så vi er fulde af tro på fremtiden for vores koncept, beretter David.

De tre elever, som selv har investeret penge i konceptet og tillige har fundet nogle gode sponsorer, skulle ligesom de øvrige hold igennem tre faser til DM-finalen: en præsentation foran dommerne, en scenepræsentation og et dommerinterview.

Konkurrencen er sponseret af Danfoss og har til formål at fremme iværksætteri i Danmark. DM-vinderne blev et hold, der har udviklet en talende håndvask, tiltænkt børnehaver og lignende.

Læs evt. mere om konkurrencen her

DM-grupper.jpg
To hold fra HH2C på Rybners Handelsgymnasium deltog i DM i Innovation: Pigegruppen ”Enterprice” bestående af Julie, Nicole, Kathrine og Lærke og “Customize” bestående af Helena, Mickey og David.