Nyheder

To jernviljer tryllebandt publikum

Untitled-1.jpg

Winners never quit and quitters never win. Hvis man inden foredraget var i tvivl om, hvor vidt triatlet Camilla Pedersen virkelig lever ud fra sit motto, var man det ikke efter hendes foredrag mandag den 18. august på Teknisk Gymnasium.

Her fortalte hun meget åbenhjertigt om sit livs kamp efter det styrt under en træningstur den 3. september 2013, der tvang hende til 19 dage i kunstig koma og var tæt på at koste hende livet. Camilla læste blandt andet op af den dagbog, hendes storebror havde ført under hele hendes indlæggelse. Hun fortalte om det underlige ved pludselig at blive genkendt på gågaden - ikke fordi hun var Europamester, men fordi hun var styrtet, og hun fortalte om den seje kamp tilbage til storformen, som i lyset af hendes flotte sejrer i sæsonen kunne se nem ud, hvilket hun kunne fastslå bestemt ikke er eller har været tilfældet.

DSC_1120-lille.jpg

Efter en kort pause, hvor Anders' elever bød på velsmagende og sunde kager, gik biologilæreren med hang til ekstremcykling på scenen for at fortælle om sin anden deltagelse i Race Across America. En fortælling om smuk men barsk natur, søvnunderskud, sammenhold, zinksalve-opskrifter og humørsvingninger. Blandt meget andet.

Lysten til at vende tilbage næste sommer og køre endnu hurtigere og mere effektivt over USA er mere end intakt hos både Anders og hans team, og Anders kunne fortælle, at han snart skal have et vigtigt møde med sin bank, Handelsbanken, om den finansielle del af turen.  

DSC_1128-lille.jpg
DSC_1125-lille.jpg
DSC_1132-lille.jpg
DSC_1113-lille.jpg
DSC_1141-lille.jpg
Untitled-2.jpg