Nyheder

Dobbelt-foredrag med to særklasse-atleter

Esbjerg kan bryste sig af at have to ekstremsport­sudøvere i verdensklasse. Den 31-årige tredob­belte EM-guldvinder i triatlon, Camilla Pedersen, der går målrettet efter at vinde VM i ironman på Hawaii 2015, og Anders Tesgaard, der i år deltog i verdens hårdeste cykelløb: Race Across America (RAAM) for anden gang og sluttede på en fjerdeplads efter at have tilbagelagt 4.800 km tværs over USA på cykel i den utrolige tid 9 dage, 17 timer og 27 minutter.

På foredragsaftenen vil Camilla Pedersen fortælle om vejen tilbage til verdenstoppen efter det styrt under en træningstur den 3. september 2013, der tvang hende til 19 dage i kunstig koma og var tæt på at koste hende livet.

Anders Tesgaard og hans uundværlige team vil fortælle om dette års strabadser, udfordringer og oplevelser før, under og efter RAAM. Anders vil også komme ind på, hvilke forskelle, der har gjort sig gældende mellem hans første og anden deltagelse i verdens hårdeste cykelløb, der får Tour De France til at minde om en søndagstur.

Det er Anders Tesgaards sponsor, Handelsbanken, der står bag arrangementet, mens Rybners Tekniske Gymnasium, hvor Anders er underviser, lægger lokaler til. Mellem de to foredrag byder Handelsbanken på en lille forfriskning.

Tid og sted
Mandag den 18. august kl. 19.00 - ca. 21.30
Rybners Tekniske Gymnasium, Teknodromen, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg

Tilmelding
Foredraget er gratis, men du skal tilmelde dig på telefon 4456 4900 eller via e-mail til esbjerg@handelsbanken.dk. Der er et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales.

Anders T