Nyheder

DONG-ansatte på kursusbænken

Knap 30 elektrikere og mekanikere, der til daglig har deres arbejdsplads på DONG Energy Anholt Offshore Windfarm, har været på kursusbænken hos Rybners Kursuscenter de seneste tre uger. Her har de fået opfrisket kompetencerne i blandt andet el-lære, hydraulik og hydrauliksystemer på et intensivt uge-forløb

Og selv om underviser Jens Kristian Andersen kun har haft det sidste hold et par dage, så er han imponeret af kursisterne:

- De er gode til at gå i gang med opgaverne og få tingene gjort – Det er også nogle erfarne folk, der er med. En del har arbejdet med vindmøller i mange år, og enkelte har været med på Horns Rev.

En af de erfarne kursister er Jusuf Maslå, der har arbejdet på DONG Energy Anholt Offshore Windfarm i fire år. Men trods sin erfaring er Jusuf glad for at få opfrisket sine kompetencer.

- Det er godt at få frisket op, hvad man skal have fokus på. Så det her kursus vil lette vores daglige arbejde.

Også om lørdagen

Kurset har været et intensivt forløb, hvor tre hold er kørt igennem på tre uger. Og selv lørdagen har været inddraget i undervisningen. Det er ikke noget kursisterne umiddelbart er glade for. Jusuf Maslå er dog pragmatisk omkring det.

- Det er da lidt træls at være så længe væk hjemmefra, men hvis man har lært en masse på kurset, så er det ok, synes han.

 

Jusuf

 Jusuf Maslå i gang med fejlfindingen på det intensive ugekursus.