Nyheder

Elever satte fokus på videnskabsmænd til åbent hus

dsc_0516-lille.jpg

Gæsterne blev budt velkommen af rektor, inden lærerne og ikke mindst eleverne tog over og præsenterede eksempler på de projekter og fag, de arbejder med til daglig.

Eleverne fra andenårs biologi-klasserne havde sammen med otte skoleelever fra Da Vinci Linjen på Blåbjerggårdskolen arbejdet med udstillingen "Når videnskab ændrer verden" i hele ugen op til åbent hus-dagen. Hvert hold havde fået tildelt en kendt videnskabsmand at arbejde ud fra.

Andreas Rohr, der går i 8. klasse på Da Vinci-linjen, stod klar sammen med sit hold af 2.g'ere ved en stand, der gjorde gæsterne klogere på, hvem Dmitri Mendeleev var.

- Det her er lige noget for mig. Vi har arbejdet tværfagligt med fagene dansk, historie, fysik, kemi og biologi, og ugen har budt på en masse udfordringer, hvilket jo betyder, at jeg har lært en masse, lød det begejstret fra Andreas, der desuden har følt sig rigtig godt modtaget af de 3-4 år ældre 2.g'ere.

Hele gymnasiet summede af spørgsmål og svar, demonstrationer og smil, i løbet af de tre timer, der var åbent hus.

dsc_0545-lille.jpg8. klasseselev Andreas Rohr (nr. 2 fra højre) tøvede ikke ikke med at takke ja, da han fik tilbudt at deltage i et ugelangt undervisningsforløb på TGE. 

dsc_0524-lille.jpg

dsc_0501-lille.jpg

dsc_0506-lille.jpg

dsc_0520-lille.jpg

dsc_0523-lille.jpg

dsc_0539-lille.jpg