Nyheder

Elever satte spot på arbejdsmiljøet

Arbejdsmiljø kan omfatte mange ting. Alt fra relationer og den sociale udvikling på arbejdspladsen til tekniske foranstaltninger og miljøpåvirkninger spiller ind.

Torsdag den 15. maj viste grundforløbseleverne på Teknisk Skole, hvad de gerne ville sætte fokus på i forhold til deres fag og det tilhørende arbejdsmiljø.

Rundt på de forskellige stande stod eleverne klar til at fortælle om deres emne, og alt fra kapgang i højhælede sko til montering af bilhjul på tid blev taget i brug for at tydeliggøre, hvad der er godt og skidt arbejdsmiljø.

Udover sjove konkurrencer bød udstillingerne på kreative og informative plancher, fotos og videoer, og dommerpanellet roste generelt eleverne for at være gode til at bruge hele multimediepaletten.

Dommerne kårede Mad til Menneskers stand om mobning til den bedste, og med æren fulgte 2000 kr. På andenpladsen kom HG Life'n Style, der havde kigget nærmere på ergonomi i butiksarbejde, og på tredjepladsen Sundhed og omsorg - tandklinikken, som havde valgt emnet "stik og skæreuheld".

 amd-1-lille.jpg

amd-2-lille.jpg

amd-4-lille.jpg

amd-11lille.jpg
Vinderholdet fra Mad til Mennesker

amd-6-lille.jpg

amd-7-lille.jpg

amd-10-lille.jpg

amd-8-lille.jpg