Nyheder

Emil Thorup: Succes kommer af hårdt arbejde

Eleverne på Rybners Handelsskole hørte blandt andet anekdoten om, hvordan Emil Thorup begyndte med et job som runner for Zentropa, hvor han blandt andet rengjorde ovne og cykler til den fyrstelige løn af nul kroner. Om hvordan han blev headhunted af stand-up komikeren Casper Christensen og gik med på at fremstå som homoseksuel i talkshowet Aloha - hvilket har forfulgt ham siden.

- Og resten er kedeligt. Det er vejen ind i varmen, der er det svære, og nu bliver det vigtigt, sagde Emil Thorup, som havde et klart budskab til eleverne.

- Det er ingen, der oplever succes nemt. Alle har arbejdet røven ud af bukserne for at nå langt. Det kan godt være, at man skal have talent, men det er de sidste 10 % hårdt arbejde, der gør forskellen, pointerede han.

emil1.jpg
Emil Thorup er ellers kendt for ofte at være ulasteligt klædt i jakkesæt, men til tirsdagens foredrag på Rybners Handelsskole var han iført en afslappet T-shirt. 

emil2.jpg
Med humor, fagter og brug af tydeligt kropssprog lykkedes det Emil Thorup at få salen med, når han fortalte om sin vej til berømmelse.