Nyheder

Fire piger med hudplejeserie er videre til DM i Entreprenørskab

Det var kun de bedste ideer der gik videre fra torsdagens regionsmesterskab, som blev afholdt på IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Rybners Handelsgymnasium blev repræsenteret af hele tre stærke hold: AddOn, Jukex og Vadehavets. Og selvom alle tre grupper gjorde det godt, så valgte dommerne at sende Vadehavets videre til danmarksmesterskabet, der afholdes i slutningen af april.

Hjemmeside1.jpg
Vadehavets gik videre til danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Alt godt fra havet
- Ingen af os troede på, at vi kunne gå videre til danmarksmesterskabet, så da de råbte vores navn op til regionsmesterskabet, var det en meget uvirkelig oplevelse. Det var først da vi så hinanden dagen efter, at vi alle forstod det. For hold da op – vi er jo gået videre til DM! Lyder det fra Line Ipsen Madsen.

Line Ipsen Madsen, Rikke Skytte Hansen, Helena Wolf Spaanheden og Line Foss Rotvig Jessen står bag Vadehavets, som er en virksomhed der producerer og sælger hudplejeprodukter baseret på naturlige ingredienser fra Vadehavet.

Gennem forskellige analyser har pigerne nemlig fundet ud af, at der er en stigende efterspørgsel på lokale produkter, og når man er bosiddende i Vestjylland, hvorfor så ikke tage udgangspunkt i Vadehavet? Det gjorde pigerne og de er nået langt:

- Vores sortiment består af en bodylotion, en bodyscrub og en badesalt med råvarerne havtorn og ravstøv, lyder det fra de fire piger fra 2c på Rybners Handelsgymnasium.

- I øjeblikket er vi ved at få udarbejdet prototyper af vores produkter i samarbejde med nogle producenter, og vi er i gang med at kontakte leverandører i forhold til emballage og etiketter.

hjemmeside3.jpg
Dommerne spørger ind til pigernes produkt. 

Videre til DM
Og det kan tyde på, at de fire piger fra Rybners Handelsgymnasium har fat i noget. Dommerne til regionsmesterskabet mente i hvert fald, at ideen var så god, at den skal prøves af til danmarksmesterskabet i slutningen af april – til stor glæde for pigerne.

- At komme til DM har længe været vores mål, så det er lidt uvirkeligt at det er lykkedes og at vi skal konkurrere mod hold fra hele Danmark, men vi glæder os til at præsentere vores ide igen, lyder det fra pigerne, der alle indrømmer, at de har en lille iværksætter i maven.

- Vi vil helt sikkert arbejde videre med Vadehavets. Om vores virksomhed bliver en realitet på et tidspunkt – det må tiden vise. Det kræver meget kapital at starte en virksomhed op, siger Line Foss Rotvig Jessen og Line Ipsen Madsen.

Hjemmeside2.jpg