Nyheder

Rybners' første HHX-student toppræsterer både ved det grønne bord og de grønne golfbaner

Den nervøse mine ledte ikke just tankerne hen mod en sikker og koncentreret indsats, men sådan forholder det sig ofte med elitesportsfolk, og det fornægtede sig heller ikke i formiddag, da golfspiller og eliteidrætselev Camilla Munkgaard Pedersen fra 3v på Rybners Gymnasium trådte ud på gangen til en større flok ventende venner, familie og mediefolk.

For kort efter kunne hun med et smil konstatere, at hun havde fået 12 i den netop overståede eksamen i DIO (det internationale område).

Efter de første knus og blitzskud modtog hun lykønskninger og en flot buket fra rektor Lars Andersen, der inviterede hende med ud til skolens flagstang for - traditionen tro - at hejse Dannebrog til tops.

- Nu vil jeg have et sabbatår, hvor jeg blandt andet skal ud at rejse med efterskoleveninderne og i praktik på et advokatkontor, fortæller den smukke studine, der dog ikke ikke nødvendigvis vil uddanne sig i den retning.

- Jeg vil helt sikkert læse videre, men jeg har ikke besluttet mig for, hvad det skal være inden for.

IMG_6979-web.jpg

IMG_6973-web.jpgIkke-navngivet-2-web.jpg

IMG_6978-web.jpg