Nyheder

Årets første HTX student – allerede på vej mod nye mål!

Vi fangede den kommende HTX student minutter inden hun skulle ind til sin sidste eksamen. Udad til virkede Kristiane meget rolig og fattet, men forsikrede os, at hun havde præcis den flok sommerfugle i maven, der skal til for, at man kan præstere til en eksamen.

Snakken falder på de andre eksamener og svaret fornægter ikke at Kristiane er ægte vestjyde. ”Det er gået ok”, siger hun. Da vi går hende lidt på klingen betyder ”OK” åbenbart blandt andet to flotte 12-taller.

Sidste eksamen for Kristiane er SO (Studie område) og hun er helt klar. Denne eksamen bliver den fjerde mundtlige i denne omgang og Kristiane kan med sine 5 A-Niveau fag iklæde sig den helt klassiske sorte studenterhue, som kun må anvendes, hvis man netop har trukket læsset med så mange A-fag.

Kristiane har været aktiv som elevrådsformand siden 2. g, hvor hun overtog posten. Henvendt til hendes mor nævner uddannelsesleder Karen Munch Rasmussen i sjov, at de havde snakket om at dumpe den unge studine så de kunne holde på hende et år mere. Sådan går det nu ikke.

Døren går endelig op og Kristiane kommer ud med et glad udtryk i ansigtet – det er vist gået meget godt!

Døren åbnes igen og hendes lærer og censor er nu klar med en karakter efter votering. Kristiane afslutter således tre år på HTX med et flot 10 tal.

Den videre færd er også planlagt! Efter sommerferien starter Kristiane på medicin studiet i Odense og boligsituationen er heldigvis på plads!

 

 Portræt_Kristiane.jpg