Nyheder

Første HTX-student glæder sig til at komme ud af komfort-zonen

Da Mike Alexander Adelholm gik ind i eksamenslokalet, var der stille og roligt på gangen. Da han kom ud igen, stod familie, venner, kæreste og klassekammerater og presse klar til at tage i mod årets første HTX-student.

Et ti-tal i faget studieområde, hvor Mike Alexander Adelholm skulle kæde sine fag sammen på studieretningen Kommunikation & IT med engelsk på A-niveau, gjorde da også stemningen ekstra festlig. Mike Alexander Adelholm var meget glad og lettet, da farmor havde placeret huen med det mørkeblå bånd på hovedet af det første barnebarn med studentereksamen.

student1.jpg

- Jeg var tændt, da jeg gik ind til eksamen. Det var rigtig lækkert, fortæller Mike, som mener, at den rigtige mængde nervøsitet er det der skal til for at yde den bedste præstation.

Det er med spænding, at han tager hul på en ny del af sit liv. Han søger ind på uddannelsen til fysioterapeut på UC Syddanmark i Esbjerg med det samme og håber, at han kan begynde efter en velfortjent sommerferie.

- Det er mærkeligt at være færdig. Man har vænnet sig til at være herude. Men det bliver godt at komme ud og prøve noget nyt, at bringe sig selv ud af komfort-zonen, siger Mike Alexander Adelholm, som ser tilbage på tre gode år.

student2.jpg
Det blev også til et knus til underviser og eksaminator Jeanette Patricia Rørbech Sønderby.

Efter folkeskolen begyndte han først på uddannelsen til tømrer, men det var ikke rigtig ham. Efter en tur i 10. klasse, hvor han tog tysk på det krævede niveau, landede han derefter på den rigtige hylde på Teknisk Gymnasium.

- Det har været rigtig godt. Jeg har været rigtig glad for det. Det er nogle dygtige lærere og studievejledere, sagde Mike Alexander Adelholm, før familien endelig kunne trække champagnen op og skåle med årets første HTX-student.

student4.jpg
Forældre, bedstemødre, kammerat og kæreste var mødt op for at ønske Mike tillykke med huen. 

Efter Mike Alexander Adelholm havde fået den første hue på, sprang HTX-studenterne ud i en jævn strøm, og der blev masser af liv og fejring i gangene på Teknisk Gymnasium. 

student7.jpg

student6.jpg

student5.jpg

student8.jpg

student9.jpg