Nyheder

Festlig første skoledag på Rybners Gymnasium

DSC_1542-lille.jpg

På Rybners Gymnasiums to adresser har 680 unge netop taget hul på tre spændende år. De er 1. g’ere, spændte og måske lidt nervøse, men på bedste vis tog både gymnasiets ledere, undervisere og tutorer godt imod alle.

På Spangsbjerg Møllevej, hvor Teknisk Gymnasium ligger, stod uddannelsesleder Michael Fallesen og rektor Lars Andersen klar til at hilse på de nye elever. I Teknodromen bød Lars Andersen de nye 1. g’ere velkommen, hvorefter de blev kaldt op klassevis, og gik med deres nye lærere ud i klasselokalerne. 

DSC_1558-lille.jpg

DSC_1516-lille.jpg

 

Festlig velkomst
- Velkommen til, vi håber du får tre fantastiske år!

En håndfuld af årets tutorer var klar med en vajende flagallé og søde hilsner, da de nye 1. g’ere gik ind af hovedindgangen til Rybners Gymnasium i Grådybsparken. Også her bød rektor Lars Andersen de nye elever velkommen, men overlod ellers scenen til mere underholdende indslag udarbejdet af tutorerne. På video introducerede kappeklædte Rybners Man skolens regler, og en Kahoot-quiz udfordrede 1. g’erne og deres mobiltelefoner i paratviden om Rybners.

DSC_1966 kopi.jpg

Ved middagstid blev nye og gamle elever samlet i aulaen, hvor velklædte Jordans Drive gav den hele armen til lyden af festlige jivetoner. Men det hele var ikke sang og musik. Repræsentanter fra elevrådet benyttede sig af muligheden til at opfordre folk til at deltage i elevrådet og dermed være med til at gøre en forskel på Rybners. Henrik Brinch Foldager fortalte kort om projekt ”Sund og rask” og at 1. g’erne under deres kommende hyttetur, kunne forvendte at deres konkurrencegen ville blive sat på prøve.

Således sluttede første skoledag, og i den forbindelse vil Rybners Gymnasium gerne ønske alle nye såvel gamle elever velkommen, og held og lykke med det nye skoleår.

På Facebook kan du se mange flere fotos fra første skoledag på Rybners Gymnasium: Grådybparken / Spangsbjerg Møllevej 

DSC_1528-lille.jpg

DSC_1523-lille.jpg

 DSC_1564-lille.jpg

DSC_1982 kopi.jpg