Nyheder

Handelsskoleelever besøgte Formlandmessen

Omtrent 100 elever fra detail- handels- og kontor-linjen på Rybners Handelsskole har været på besøg på interiør og designmessen Formland i Herning. Uanset linje så har eleverne arbejdet med temaet ”købmandsskab,” og turen var en del af temaet.

- Formålet med turen var blandt andet, at eleverne skulle lære at koble teori og praksis sammen, og så fik de indhentet researchmateriale, som de skal bruge i undervisningen og til Skills i uge 19, fortæller Lena Marie Skovning, der er underviser på Rybners Handelsskole.

Og ”Formland” gav masser af inspiration til eleverne. De fik set de nyeste tendenser indenfor design og interiør, de fik lært at kalkulere kostpris og salgspriser, de fik inspiration til deres egne uddannelsesmuligheder, og så var ”Formland” en god mulighed for at netværke.

- Som underviser er det dejligt at kunne give eleverne en god oplevelse, og her fik de virkeligt fyldt på – Også selvom vi spottede mange i afdelingen med luksus-chokolade, og en del af eleverne fik hilst på Chilli-Klaus, fortæller Lena Marie Skovning.

 

Formland_2

Nogle af eleverne fik fornøjelsen af at møde Chilli-Klaus på Formlandmessen i Herning.