Nyheder

Chassetrinene sad lige i skabet til den storslåede galla

Se mange flere billeder fra den store gallafest her.

Iført smukke, gulvlange kjoler og stillige jakkesæt ankom 1. og 3. g’erne fra Rybners Almene Gymnasium og Rybners Handelsgymnasium sammen med deres stolte forældre. Flere af de unge mænd havde medbragt en rose til deres dansepartner, som de efter gallamiddagen traditionen tro dansede Les Lanciers med.

Om fredagen havde gymnasieeleverne på kreativ vis dekoreret klasselokalerne ud fra et landetema. Det var således meget forskellige universer, middagen blev indtaget i: fra grønlandske snefnug og det mytiske Atlantis til Putins Rusland og badedyr på Hawaii.

I aulaen ventede der også et spektakulært syn. Fra balkonerne - og hvor de ellers kunne finde plads - havde forældrene travlt med at forevige elevernes højre- og venstredrejninger i Les Lanciers, som de havde øvet sig på i ugevis. Hen imod slutningen af elevernes dans regnede det ned med balloner, som blev sluppet fri fra to kæmpestore net.

Kl. 22 blev stemningen sædvanen tro mere løssluppen. Her ankom ca. 400 feststemte 2.g'ere, mange af dem udklædte, og herefter spillede POPNiTZ op til fri dans for alle. Lanciers-dansen var dog ikke helt forbi, for også lærere og forældre kastede sig modigt ud i spindrejninger og chassetrin.

_MG_2730.jpg

Fotos: Frufo/mit-foto.dk

_MG_2149.jpg_MG_2118.jpg

_MG_2999.jpg