Nyheder

Galla bød på rød løber, champagne, stolte forældre og 20-års jubilæumsrevy

Se næsten 500 fotos fra aftenen på Facebook (bemærk fire forskellige albums!)

Der var gjort noget ud af detaljerne, da htx’erne og enkelte hf’ere i selskab med deres forældre lørdag eftermiddag begyndte at dukke op på den røde løber, som var rullet ud i dagens anledning. Et ekstra lag lak sikrede, at den stride vind ikke fik lov at ødelægge frisuren. Særligt 3.g’erne strålede i lange, smukke kjoler og jakkesæt tilsat slips eller butterfly, og der var travlhed ved de to fotovægge, hvor de unge kunne blive foreviget sammen med venner, kæreste og familie.

IMG_4445-web.jpg

Revyen i Teknodromen blev et flot bevis på, hvordan htx’erne er gode til at samarbejde på tværs af klasser og årgange. Det veloplagte revyhold kastede sig ud i mange emner og karakterer, som alle fik et humoristisk twist: fra elevernes klagegruppe over adskillige lærerparodier til de interessante - og meget forskellige - deltagere i ”DM i Teknologi”. Kuliser og liveband støttede flot op om udfoldelserne på scenen, som ikke altid gik stille for sig! Inden hele holdet blev klappet på scenen til afsluttende klapsalver, blev underviser Lærer Claus Kaas Ishøy hyldet for sit store engagement i revyen gennem alle årene. Han kvitterede med at lægge sangstemme til det sidste musiknummer.

Ikke-navngivet-4-web.jpgIMG_4401-web.jpg

De skøre sketches blev efterfølgende skyllet ned med et glas champagne eller to til tonerne af den livemusik, som dannede lydtapet for receptionen i Glassalen på førstesal. Dernæst var de ca. 450 gæster, der også omfattede mange af underviserne, klar til at gå om bord i en lækker gallamiddag, kreeret af skolens eget kantinecrew. Til 3. g’erne var der reserveret et særligt VIP-område, og fra kl. 21 var det kun eleverne, der festede videre i Teknodromen, hvor en dj tog imod med høj musik og høj puls.

Ikke-navngivet-1-web.jpgIMG_4481-web.jpg

IMG_4334-web.jpg

Ikke-navngivet-2-web.jpg