Nyheder

Galla, glamour og jubilæumsrevy på det tekniske gymnasium

Gamle og nye traditioner bliver forenet, når Rybners Tekniske Gymnasium og Rybners HF for første gang afholder Gallarevy lørdag den 17. marts - en glamourøs og stemningsfuld aften, som eleverne sandsynligvis vil mindes resten af livet.

Det er den forholdsvis nye tradition med en gallafest, som de to gymnasiale uddannelser har besluttet at slå sammen med den traditionsrige revyfest, der er i år kan fejre 20 års jubilæum.

Væk er de vanlige sneakers og cowboybukser, der - for 3.g’ernes vedkommende - i stedet vil være skiftet ud med lange kjoler og velsiddende jakkesæt.Både 2. og 3. g’erne har mulighed for at have deres forældre med til festen.

Efter ankomsten blændes der op for revyen, der byder på skøre og medrivende indslag. De medvirkende elever, der har øvet sig i flere måneder, ser frem til at levere punchlines og mere eller mindre gakkede optrædener foran det forventningsfulde publikum. Ud over skuespillerne består revyholdet også af lydmænd, en scenemester, en sufflør og en kulisse-ansvarlig.

Revy16.jpg

Reception og middag
I forhåbentlig løftet stemning og højt humør vil gæsterne herefter bevæge sig over i Glassalen, hvor der er gallareception med velkomstdrinks og live musik. Der vil også være opstillet en fotovæg, hvor de smukke unge mennesker kan blive foreviget.

Til gallamiddagen vil gæsterne sidde klassevis, og til 3. g’erne er der reserveret et særligt VIP-område. Fra kl. 21 er det kun eleverne, der fester videre, når DJ’en spiller op.

Galla17-borde.jpg

Galla-piger17.jpg