Nyheder

Nye elever er klar til at tage fat i butikker og handelsvirksomheder

Flere af eleverne har allerede sikret sig en elevplads.

- De er klar til nye udfordringer, så virksomhederne kan bare komme an. Da vi nu har afgangselever to gange årligt, kan virksomhederne få elever, når de har brug for det i stedet for at vente helt til sommerferien, fortæller underviser Lena Marie Skovning.

Ikke-navngivet-2.jpg

- Jeg starter som elev i foråret i JYSK, Esbjerg, fortæller Elin Hough. GF2 EUD har givet mig en elevplads det sted, jeg har drømt om i mange år. Og så er det luksus, at det kun har taget 20 uger i stedet for to år som tidligere, vurderer Elin og tilføjer:

- Det har været sjovt - også fordi vi både var unge og ældre elever i klassen.

Ikke-navngivet-3.jpg

- Forløbet har givet mig en masse viden inden for det at arbejde i butik, vurderer Camilla Klausen. - Hvis man har en drøm om at arbejde i butik, er det et perfekt forløb. De 20 uger går mega hurtigt. Jeg skal starte i min elevplads på Netto, Gl. Vardevej, den 1. januar 2018 og det glæder jeg mig helt vildt til.

Ikke-navngivet-1.jpg