Nyheder

Handelsskoleelever viste butiks- og handelsskills

Der blev budt på smagsprøver, karameller og konkurrencer i helt stor stil, da eleverne fra Rybners Handelsskole torsdag afholdt skolemesterskaber i skills inden for butik og handel.

web Cocio.jpg
Der var mange kreative konkurrencer eller smagsprøver ved de forskellige stande. Her en Cocio-stand.

I små grupper fremviste eleverne salgsudstillinger, som de havde stablet på benene i samarbejde med lokale virksomheder og butikker. Lige fra gourmet-vingummmi til biler havde eleverne fået lov til at vise frem på – eller i bilens tilfælde udenfor – Rybners Handelsskole i Svendsgade.

Lokale erhvervsfolk bedømte
Sammen med lærere fra skolen agerede repræsentanter fra det lokale erhvervsliv fra Danbo Møbler og Sügro dommere. De besøgte alle stande, og eleverne præsenterede blandt andet hjemmesideplaner, virksomhedsanalyser og budget.

webInspiration.jpg

En gruppe, som udstillede en smuk borddækning med noget af det dyre stel fra Inspiration, løb af med sejren for deres udstilling med konkurrence om en Kähler-vase og en overbevisende præsentation af blandt andet en markedsføringsplan.

- Vi har lært en masse nyt, blandt andet at arbejde sammen, fortæller Deniz Sahin fra vindergruppen.
Gruppen, som også bestod af Caroline Termansen og Adi Smajic, var meget imponerede over så imødekommende og hjælpsomme Inspiration havde været. De var glade for sejren og de medfølgende biografbilletter.

- Vi har også brugt meget tid på det og gjort meget ud af det, sagde Caroline Termansen, før oprydningsarbejdet gik i gang.

web vinderne2.jpg
Caroline Termansen og Adi Smajic på billedet havde fået lov til at dække op med noget af det dyreste stel fra Inspiration til Rybners Handelsskoles skolemesterskaber. Kombineret med en flot præsentation over for dommerne gav udstillingen førstepladsen til gruppen, som også talte Deniz Sahin.

Alle tre elever i vindergruppen skal i gang med at søge elevplads, som de er klar til i juni, når skolen slutter.

Andenpladsen gik til Sarbaz Anwar Mohammad og Jonathan Valentin, som lavede udstilling og præsentation af WK Biler. De er begge EUX-elever, og skal derfor i gang med et studieforberedende år efter sommerferien før de skal ud i elevplads.

Tredjepladsen fik Katrine Røntoft Viborg og Sara Rún Ísafold med Søstrene Grene.

web Vinderne.jpg
De tre vindergrupper får overrakt biografbilletter.

 

web wk biler.jpg
Sarbaz Anwar Mohammad og Jonathan Valentin skabte opsigt med deres udstilling for WK Biler. Og deres præsentation var også så overbevisende, at de vandt andenpladsen. 

Se flere billeder på Facebook