Nyheder

Højt niveau til årets erhvervscase

- Niveauet var rigtig højt, og dommerne fra SportMaster var meget imponerede over elevernes præstationer og præsentationer, fortæller underviser Søren Møller Christensen.

Der blev stillet mange forskellige forslag til SportMaster: Udvikling af intelligent sportstøj(SmartWear, samarbejde med og sponsorater af idrætsefterskoler, guidede sportsrejser, to meget forskellige apps til kundeklubben, udskiftning af omkostningstunge butikker med showrooms og postorderbestilling, internationalisering til Nordtyskland, store-in-store med Rezet Sneakers og reklamefilm på Youtube.

Niveauet var så højt, at der ud over en vinder blev kåret en andenplads. Den gik til Jeppe, Stine og Maria fra 2c for deres ide om en store-in-store med Rezet Sneakers. Andenpladsen blev præmieret med tre biografbilletter.

Vinderholdet består af Jakob Skriver, Jacob Kirk og Henrik Pedersen fra 2t. De har udarbejdet en omfattende og veldokumenteret plan for, hvorledes SportMaster kan etablere sig på det nordtyske marked med butikker i Kiel, Hamborg og Bremen. Planen indeholder ligeledes overvejelser om en landsdækkende promovering af SportMasters webshop i Tyskland.

Ud over præmien på tre gavekort a 200 kr. til SportMaster skal de tre nu repræsentere Rybners ved Regionsmesterskaberne til efteråret, og måske derefter Danmarksmesterskabet.

IMG_0984.JPG