Nyheder

Rybners Tekniske Gymnasium løfter eleverne til højere karakterer

Det er Dansk Erhverv, der har undersøgt 190 gymnasiers evne til at løfte elevernes faglige niveau. I analysen har de taget højde for den enkelte elevs karakterer fra folkeskolen foruden blandt andet forældrenes uddannelse og jobsituation, og det er på den baggrund, de undersøger elevernes løfteevne.  

Resultaterne viser, at selv når man tager højde for den statistiske usikkerhed, er der betydelige forskelle mellem de dygtige og dårlige gymnasiers evne til at løfte elevernes faglighed.

På Rybners Tekniske Gymnasium får den gennemsnitlige elev bemærkelsesværdige 0,61 karakterpoint mere, end hvad man kunne forvente af eleverne i forhold til deres baggrund.

- Vi er naturligvis meget stolte, men ikke overraskede, over resultatet. Det er ikke første gang, at Rybners Tekniske Gymnasium ligger helt i top med hensyn til løfteevne. Det hænger helt sikkert sammen med vores utroligt dygtige og engagerede lærerstab, som har forstået at udvikle både fag og metoder, så vi kan leve op til Rybners strtegi: ”At gøre eleverne så dygtige som muligt”, udtaler Lars Andersen, rektor på Rybners Gymnasium.

SMÅ-2772.jpg
Den gennemsnitlige elev på Rybners Tekniske Gymnasium får betydeligt højere karakterer, end hvad man kunne forvente i forhold til elevernes baggrund.