Nyheder

Hytteturen har stor betydning for resten af skoleåret

Det kan være overvældende at starte på gymnasiet. Der er mange nye klassekammerater man skal lære at kende og kommer man mon nogensinde til, at lære de mange navne udenad? For at give 1. g’erne en god start på deres gymnasietid, blev den ene halvdel af de nye 1. g klasser sendt afsted på hyttetur tirsdag-onsdag og den anden halvdel onsdag-torsdag i sidste uge.

En succes
- Hytteturen var en rigtig god måde at være sammen på. Det var virkelig sjovt! Men der kunne nu godt have været en bedre internetforbindelse i hytten, griner Mark Kongerslev fra 1i.

Mark og resten af 1i var i Vamdrup fra tirsdag til onsdag, og selvom hyttens standard ikke helt levede op til de unge menneskers forventninger, så betegner Mark hytteturen, som en succes. Og da der var nul tolerance over for alkohol, blev tiden brugt fornuftigt på hygge, snak og rundbold.

hjemmeside4.jpg

Rystet godt sammen
En af de få fastlagte aktiviteter, der var på programmet for alle 1.g’erne, var aktiviteter i forbindelse med årets løbende konkurrence, Sund og Rask.

- Det var lidt mærkelige opgaver vi skulle lave. Det var bl.a. noget med at balancere med en kop vand på panden. Men vi fik grint en masse, og vi blev rystet godt sammen, siger Niklas Munksgaard-Nielsen fra 1c.

1c var i Pløk ved Marbæk og nød, at der ikke var en masse programsatte aktiviteter og en fast sengetid. Eleverne havde frie tøjler, og det var helt i orden, at nogen tog sig en dukkert i havet kl. halv to om natten, og at andre først gik i seng kl. halv fem. 

hjemmeside2.jpg

Hver klasse havde 2-3 tutorer med fra 2. g. Som 2. g’ere kan de selv huske, hvordan det var at være ny, og hvor vigtigt det er, at klassen fungerer godt socialt. Frederikke Mindedal-Lager fra 2u var bevidst om sin opgave som tutor, og var opmærksom på at alle tog del i de sociale aktiviteter:

- De nye elever skal ”presses” til at være sammen. Hytteturen har nemlig stor betydning for, hvordan resten af skoleåret bliver for klassen.

Torsdag eftermiddag kom de sidste klasser hjem fra hyttetur. De var trætte og taknemmelige for, at der ikke var skemalagt undervisning før fredag morgen.

Se flere billeder fra 1c's hyttetur på Facebook. 

hjemmeside3.jpg