Nyheder

Interesse for TGE i Vejen

vejen-elever-2-lille.jpg

Transporttiden fra Vejen til TGE er stort set identisk med transporttiden fra Vejen til en skole i Kolding midtby, fordi toget stopper lige ved gymnasiet i Esbjerg.

Netop ved trinbrættet blev 48 elever og et par lærere fra 8. og 9. klasse på Grønvangskolen i Vejen budt velkommen til det vestjyske af studievejleder Finn Bjerrre. 

Han havde i fredags inviteret klasserne til en formiddag med rundvisning og undervisning på TGE, så de bedre kan danne sig et detaljeret indtryk af, hvordan det er at være elev på det tekniske gymnasium.

Med til at hjælpe sig med rundvisningen og besvarelse af spørgsmål havde Finn allieret sig med Amalia fra 2.B og Helena fra 2.C.

Den nysgerrige og lidt stille flok af folkeskoleelever blev fordelt ud i de syv 1.g-klasser for at følge matematik-undervisningen. Flere af eleverne har ekstra matematik til daglig, så de var nok ikke helt på bar bund. Derefter kiggede 8. klasses-eleverne indenfor i kemilaboratoriet, hvor Peter Iversen underviste, mens 9. klasses-eleverne var med Finn Bjerre i værkstederne.

Overvejer at gå på TGE
- Det er et flot gymnasium, og så er det spændende at opleve noget, der er anderledes end det almene gymnasium, konstaterer Camilla efter rundvisningen.

- Jeg har været her to gange i brobygning og overvejer meget, om det er her jeg vil gå. Dog skal jeg først på efterskole næste år, fortæller Camillas klassekammerat, Anders Lund-Jensen. De går på den linje, Grønnevangskolen kalder "9. Naturvidenskab".

I næste uge vender de tilbage til det vestjyske, for da skal de på virksomhedsbesøg hos Viking Life-saving Equipment.

vejen-elever-1-lille.jpg

vejen-elever-3-lille.jpg