Nyheder

Superiværksætter brænder for at hjælpe fremtidens iværksættere

Uge 18 er Jonathan Løws ”betal-tilbage-uge”, og derfor gæster han torsdag den 4. maj Rybners Handelsgymnasium for at holde et foredrag, der har til formål at inspirere 1. og 2.g’erne.

- Nogle af de vigtigste indbyggere i fremtidens Danmark er de unge - fremtidens voksne iværksættere og helte, siger Jonathan Løw, der med sin baggrund som serieiværksætter har været med til at starte adskillige projekter op foruden fire virksomheder, hvoraf to blev internationale.

Han er tidligere kåret som én af Danmarks 100 mest lovende ledere og nomineret som Årets Iværksætter.

Ønsket om at lære fra sig er det bærende element i Listen Louder - et firma, stiftet af Løw, hvor han bruger sine 18 års iværksætter- og erhvervserfaring til at hjælpe iværksættere og virksomheder med at nå deres mål. Han er desuden en populær stemme på de sociale medier og bliver p.t. fulgt af over 20.000 danskere, og så er han redaktør på den meget omtalte GURUBOGEN, der udkom i november 2016.

Jonathan Løw er manden bag den prisbelønnede startup engodsag.dk- et projekt, der havde som vision at gøre velgørenhed til en naturlig del af danskernes hverdag og indkøbsvaner, og som han modtog e-handelsprisen, Computerworld's Edison Award med flere for.

På det lange cv står også online marketingchef for Bog & idé, rådgiver og investor i Nordens største investeringsfond for vækst-virksomheder - Accelerace, og medstifter af Sprout - verdens første blyant, der kan plantes og blive til krydderurter.

Foredraget foregår i gymnasiets aula fra kl. 9.45 - 11.15. 

Elever til foredrag