Nyheder

Jonathan Løw dryssede iværksætterstøv på eleverne

Tilsat rigelige mængder humor - blandt andet i form af et indslag med Ali G, der taler med præsident Trump om idéudvikling af en drypfri is - kom Løw frem til mange skarpe pointer, som eleverne kan overføre på deres egne projekter og idéudviklinger.

Eleverne lyttede dog ikke kun til guldkornene, leveret af den prisbelønnede super- og serieiværksætter. De blev også flere gange bedt om at fortælle om deres egne ideer eller diskutere noget i små grupper.

Tanker blev vendt på hovedet, og posen med dos and don’ts blev rystet. For selv om Jonathan Løw ifølge eget udsagn er en forsigtig mand, har han mange gange bevidst, at det godt kan kombineres med at gå sine egne veje og springe ud i noget helt nyt.

DSC_3498-web.jpg 

Jonathan Løw…

  • Har dedikeret uge 18 til en ”betal-tilbage-uge”, hvor han tager ud og holder foredrag.
  • Har været med til at starte adskillige projekter op foruden fire virksomheder, hvoraf to blev internationale.
  • Er tidligere kåret som én af Danmarks 100 mest lovende ledere og nomineret som Årets Iværksætter.
  • Har bl.a. været online marketingchef for Bog & idé, rådgiver og investor i Nordens største investeringsfond for vækst-virksomheder - Accelerace, og medstifter af Sprout - verdens første blyant, der kan plantes og blive til krydderurter.
  • Har stiftet Listen Louder, hvor han bruger sine 18 års iværksætter- og erhvervserfaring til at hjælpe iværksættere og virksomheder med at nå deres mål.
  • Er manden bag den prisbelønnede startup engodsag.dk- et projekt, der havde som vision at gøre velgørenhed til en naturlig del af danskernes hverdag og indkøbsvaner, og som han modtog e-handelsprisen, Computerworld's Edison Award med flere for.
  • Er en populær stemme på de sociale medier og bliver p.t. fulgt af over 20.000 danskere. Derudover er han redaktør på den meget omtalte GURUBOGEN, der udkom i november 2016.

 DSC_3494-web.jpg

DSC_3489-web.jpg

DSC_3492-web.jpg

Ikke-navngivet-2.jpg