Nyheder

Elever spredte god kollegakarma på rekordtid

At dømme på latteren under foredraget og klapsalverne efter, blev konferencen Go’ Kollegakarme en succes. Kun tre en halv uge før det sidste klap lød i konferencesalen på Blue Water Arena lød, gik 24 elever i offentlig administration på Rybners Handelsskole i gang med at arrangere konferencen. Lige fra at bestemme, at konferencen skulle handle om, hvordan man skaber arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø til at få de sidste detaljer på plads i konferencerummet, fortæller to at eleverne Sarah Jacobsen, elev ved Varde Kommune, og Eva Damgaard fra Fanø Kommune. 

- Det har været spændende, lærerigt og udfordrende, sagde Sarah Jacobsen efter konferencen.

go kollegakarma web3.jpg

Sammen med deres klassekammerater har de gået på med krum hals og fået tingene til at lykkes.

- Vi har haft den positive indstilling, at selvfølgelig lykkes det. Og så lykkes det, konstaterer Eva Damgaard.

De havde fået tre dygtige foredragsholdere til at give hver deres vinkel på, hvordan man skaber arbejdsglæde og godt samarbejde: Niels Duedahl, administrerende direktør ved SE, Henrik Schroll, underviser og samarbejdskonsulent samt Simon Steenholm, coach og foredragsholder.

Sponsorer har gjort, at det kunne lade sig gøre med et ikke-eskisterende budget. EfB var hurtigt med på at sponsorere konferencesalen og bespisning i løbet af dagen og deres lærepladser har hjulpet til, ligesom en række lokale virksomheder har sponsoreret mindre ting som vin og blomster til foredragsholderne og lækkerier så som frugt og goodiebags til konferencedeltagerne.

- Vi er supertilfredse med hvordan det er gået. Vi synes det er forløbet sådan som vi ønskede, konkluderede Eva Damgaard.

kollegakarma web2.jpg