Nyheder

Kontorelever arrangerede konference

”Du bliver, hvad du tænker – så tænk dig om.”

Med den overskrift afholdt kontorelever i offentlig administration på hovedforløbet på Rybners Handelsskole onsdag den 21. september konference. De havde indbudt kolleger fra deres elevpladser i kommuner, ved Politiet, psykiatrien og andre offentlige institutioner og virksomheder.

gitte2 web.jpg
Gitte Friis fra Victory Coaching - og for øvrigt også underviser på Rybners Handelsskole

De havde hyret coach Gitte Friis fra Victory Coaching til at holde et oplæg med stof til eftertanke og gode råd til, hvordan man undgår og slipper af med stress. Derudover fortalte stressvejleder Karina A. Chapman sin egen personlige historie om stress og hvordan hun slap ud af den.

konference1 web.jpg
Karina A. Chapman holder foredrag. 

Publikum tog vel imod budskaberne.

- Det var megagodt. Det var godt struktureret og godt, at der var to med forskellige vinkler. De var dejligt underholdende, siger Rikke Frandsen, som arbejder i Varde Kommune.

Også administrationseleverne var godt tilfredse med, hvordan det gik.

- Vi er godt tilfredse, og vi har lært meget af at arrangere så stort en konference. Vi har været delt op i individuelle grupper og lært at arbejde på tværs og være meget strukturerede, fortæller Michelle B. Nielsen, som er elev ved psykiatrisk afdeling i Esbjerg.

Tak til sponsorer
Eleverne har skaffet sponsorer, som de gerne vil takke: EfB Konference, Victory Coaching, Bilka Esbjerg, Rybners, Frugt Compagniet, Aakjærs, Matas City Nord, Depot Esbjerg, J:A:K Esbjerg, HK KRIFA, Tendens Esbjerg Kommune, Varde Kommune, Retten i Esbjerg, Sikkerhedsstyrelsen, Hjemmeværnsskolen Nymindegab, Psykiatrien Esbjerg, Erhvervsakademi SydVest.

konference2 web.jpg
Holdet af kontorelever på hovedforløbet i offentlig administration sammen med coach Gitte Friis.