Nyheder

Finansministeren gav en dugfrisk beretning på Rybners Gymnasium

- Det er jo et virkelig aktuelt tidspunkt med finansloven, som hænger og dingler, så jeg var meget nervøs for, om arrangementet ville blive aflyst, erkender Johann Svane Jensen fra i 1.c.

For ca. to måneder siden faldt den unge, dedikerede VU’er i snak med Kristian Jensen over en øl til Venstres landsmøde. Ministeren, der er tidligere formand for Venstres Ungdom, indvilligede i at stille op til et foredrag på Rybners Gymnasium i Grådybet, hvis Johann arrangerede det.

Og som sagt så gjort. Foran en aula fyldt med første- og andetårselever fra handelsgymnasiet kunne Kristian Jensen give en dugfrisk beretning fra korridorerne på Christiansborg. Han fortalte om, hvordan man laver en finanslov og hvordan den danske økonomi og det danske arbejdsmarked tager sig ud og vil tage sig ud i fremtiden. Hhx-eleverne lyttede intenst og fik afslutningsvis lejlighed til at stille spørgsmål, inden ministerbilen transporterede ministeren videre til dagens næste møde.

Johann Svane Jensen oplyser, at de er ca. otte VU’ere på gymnasiet i Grådybet. Han har selv været medlem af Venstres Ungdom Esbjerg et års tid og er 2. revisorsuppleant. Inden længe skal den unge hhx’er i praktik på Christiansborg, sandsynligvis hos Inger Støjberg, som også for nylig lagde vejen forbi gymnasiet i forbindelse med kommunalvalget.

Se flere fotos på Facebook.

Ikke-navngivet-2.jpg

IMG_1625-web.jpg

Ikke-navngivet-7.jpgIkke-navngivet-9-web.jpg