Nyheder

Kursus ruster til ny fremtid

En har fået job, de andre er bare rigtig glade for kurset Fleksibel Frontmedarbejder. Kurset er kendt for sin evne til at give mennesker som trænger til at komme videre i deres arbejdsliv, gode kompetencer til at finde et nyt job. 

Varme anbefalinger
Henriette Johnsen er en af de tidligere kursister. Hun søger lige som en del af de andre kursister arbejde - gerne i en salgsafdeling. Også hun anbefaler kurset på det varmeste.

- Det har været rigtig godt. Jeg har virkelig fået noget ud af det. Jeg har lært en del om salg og kundeservice og fået genopfrisket mulighederne inden for Word. Jeg føler mig rustet til at arbejde i en salgsafdeling. Størstedelen af lærerne har været rigtig gode og kan lære fra sig. Når vi er voksne mennesker, skal de også undervise fra voksen til voksen, og det synes jeg også, de har formået at gøre. Jeg har allerede anbefalet det til nogle af mine veninder, fordi det er så bredt funderet, fortæller Henriette Johnson.

ff1.jpg
Henriette Johnson

En af medkursisterne stoppede før tid på kurset, fordi hun fik et arbejde.

Interesseret?
Arbejder du i en virksomhed, som mangler en fleksibel frontmedarbejder for eksempel i salgsafdelingen, som ekspedient, til administrative opgaver eller lignende? Så tag kontakt til KursusCenter Vest. Vi har kontakt til mange velkvalificerede tidligere kursister.