Nyheder

Mange års erfaring tilført styrings- og reguleringscentret

Efter mange år i industrien for både Christian Hørby Jensen og Erik Hingebjerg Hansen er det lykkedes for Rybners Kursuscenter at trække de to erfarne herrer til at undervise i Styrings- og reguleringscentret

95 % i offshoreindustrien
Erik Hingebjerg Hansen har en uddannelse som industritekniker og har siden 1980 arbejdet 95 % i offshoreindustrien blandt andet hos Semco og Mærsk - kun afbrudt af tre år som underviser på AMU Vest for over 20 år siden.

- Dengang jeg stoppede på AMU Vest havde jeg en idé om, at når jeg blev 50 år, skulle jeg tilbage og undervise. Jeg kan lide friheden og at formidle viden og møde en masse mennesker, fortæller Erik Hingebjerg Hansen.

Kender målgruppen
Christian Hørby Jensen har både en uddannelse som skibsmontør og maskinmester i bagagen - og siden uddannelserne kom i hus, har han sejlet og arbejdet i forskellige energivirksomheder, som eksempelvis DONG Energy og TREFOR. De erfaringer bruger han i høj grad i sin undervisning i Styrings- og reguleringscentret.

- Jeg kender den målgruppe vi henvender os til, blandt andet deres faglige tilgang, og kender til en stor del af de problemer og udfordringer de sidder med set fra deres synspunkt, fortæller Christian Hørby Jensen, som er glad for at bruge sine erfaringer på Rybners Kursuscenter.

- Udover, at jeg har den tekniske interesse, har jeg interesse for mennesker og også udvikling af mennesker. Det er meget afvekslende og alsidigt, fortæller han.

foto.jpg
Begge de to herrer, Erik Hingebjerg Hansen, til venstre, og Christian Hørby Jensen kommer til styrings- og reguleringscentret med stor erfaring og ildhu.