Nyheder

Mathias var den første til at få hue på

Ikke flere kemirapporter og danske stile. Friheden venter forude for landets studenter, der i disse dage springer ud på stribe og lufter deres fine huer, som endnu ikke er hærget af studenterrunder og tidens tand.

Den første student fra Rybners Gymnasium blev Mathias Enevoldsen Lund fra HH3i. Torsdag formiddag sluttede han sin hhx-uddannelse med et syv-tal i dansk A. Selv om han ikke selv var helt tilfreds med sin sidste præstation ved det grønne bord, kom smilet dog hurtigt frem, da han ude på gangen blev modtaget af familie og venner, der stod klar med lykønskninger, blomster, kram og hue. Også rektor Lars Andersen var mødt op for at overrække en flot buket med roser - blå naturligvis.

Hele flokken bevægede sig stille gennem eksamensgangene, hvor klassekammeraterne stadig sad og svedte eller ventede nervøst på at det skulle blive deres tur, og gik ud foran gymnasiet, hvor Mathias fik æren af at hejse det store flag.

DSC_1264-lille.jpg

Lærerjob, Afrika og journaliststudie
Hhx-studenten fra St. Darum har tænkt sig at tage et sabbatår, hvor han i første omgang vil søge job som lærervikar og tjene penge til at komme ud at rejse - gerne til Afrika og gerne en fodboldrelateret rejse. Herefter er planen at søge ind på Journalisthøjskolen.

På mandag, den 22. juni, springer de første studenter ud fra Rybners Tekniske Gymnasium og Rybners Almene Gymnasium.

Der afholdes dimission for alle de nyudklækkede Rybners-studenter fredag den 26. juni. Se programmerne for de to adresser her.

Traditionen tro drager de glade unge mennesker efterfølgende mod Torvet for at danse om rytterstatuen og feste sammen med byens øvrige studenter.

DSC_1260-1-lille.jpg

DSC_1268-lille.jpg