Nyheder

Christopher var pigernes absolute yndling til årets største gymnasiefest

DSC_0590 kopi.jpg

Eleverne på de tre gymnasier er for længst begyndt at besøge hinanden og samarbejde i forskellige sammenhænge. Htx-eleverne låner eksempelvis laboratorier på Rybners Gymnasium i Grådybparken, og eleverne har på tværs af gymnasierne deltaget i flere forskellige projekter.

Eleverne lærer også hinanden at kende gennem de sociale fællesarrangementer. Senest har der været afholdt en After Ski-café, hvor omkring 850 htx-, stx- og hhx-elever deltog, og fredag den 30. januar blev alle sejl sat til, da den første ”Megafest” løb af stablen i Grådybparken.

Megafesten er årets største gymnasiefest på Rybners, og på scenen optrådte tre af de største navne på den danske musikscene, nemlig L.I.G.A., Christopher, Svenstrup & Vendelboe. I pauserne mellem koncerterne blev de afløst af den kompetente DJ Torp, der er tidligere elev på gymnasiet.

- Megafesten er en af de elevaktiviteter, der blev født med den første fusion mellem stx og hhx. Det er virkeligt noget, eleverne har taget til sig, så det er lidt af en milepæl for de sociale aktiviteter på gymnasiet, at vi nu kan åbne dørene for elever fra alle tre retninger på Rybners Gymnasium, beretter vicerektor Lars Amdisen Bossen.

DSC_0576, kopi 2.jpg

Det er Neptun, festudvalget på stx og hhx, der i samarbejde med htx’ festudvalg har arrangeret Megafesten. Festlighederne bredte sig over aulaen, den tilstødende lille sal og kantinen på gymnasiet i Grådybparken. Billetprisen kunne Neptun via indtægter fra tidligere fester holde nede på 50 kr. per elev.

Ud af de knap 1200 elever var omkring 175 fra htx. Resten var stx'ere og hhx'ere, der har deres daglige gang på gymnasiet i Grådybparken. 

Se mange flere billeder på Facebook!

DSC_0452 kopi.jpg

DSC_0467 kopi.jpg

DSC_0493 kopi.jpg

DSC_0515 kopi.jpg